Organisatie

Unieke formule voor de varkenshouderij

Onze formule

Wist u dat Varkens KI Totaal de beste kwaliteits-prijs verhouding heeft? Dit komt door onze unieke formule in Varkens KI.

Deze unieke formule bestaat uit twee onderdelen:

  • We leveren op maandag- woensdag en vrijdag vers uit. Dit geeft enorme besparingen zowel voor de KI-organisatie als voor de klant. Het grootste deel van onze KI-organisatie is slechts 3- in plaats van 6 dagen actief. Deze besparingen op organisatie- en transportkosten worden voor een deel aan u doorberekend en voor een deel in de kwaliteit van onze KI-beren geïnvesteerd. Onze besparingen zijn dus uw voordeel!
  • Onderzoek heeft uitgewezen dat 100 cc betere resultaten geeft dan 70 cc. Wij leveren 3 miljard in 110 cc, in de shape-bag. Onze kosten zijn uw resultaatverbetering.
  • Is drie keer leveren wel genoeg?

    Deze formule (drie keer per week vers uitleveren) werkt heel goed bij zeugen. Steeds meer varkenshouders hanteren een goed management systeem zodat de formule prima in te passen is. Voor gelten wil de deze formule nog wel eens problemen opleveren. Het zal duidelijk zijn dat een rit op een ‘niet bezorgdag’ altijd te duur is. Als service voor u als klant deden we dit en blijven we dat doen. Echter: retour sperma is een beter alternatief. Voor gelten is er de mogelijkheid om extra sperma te bestellen. Mochten ze niet berig worden dan kan dit sperma retour. LHB: LangHoudbaar sperma. Wij hebben al enige jaren ervaring met voeding waarin het sperma drie dagen langer houdbaar is dan de gebruikelijke BTS.